Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Κοπή Βασιλόπιτας από Γυναίκες του Βαμβακοφύτου


Στην Εφημερίδα "Τύπος Σιντικής & Ηράκλειας" στο φύλλο της 17/01/2013 γράφτηκε για την συγκέντρωση...
των γυναικών Βαμβακοφύτου και την κοπή Βασιλόπιτας που έγινε, μαζί με φωτογραφίες από τη δημοσιογράφο της εφημερίδας Δέσποινας Νικολάκη - Δροβατζίκα.

"Οι γυναίκες του Βαμβακοφύτου για μία ακόμη χρονιά έκοψαν τη βασιλόπιτα, μέσα σε ένα κλίμα ζεστό, εορταστικό και προπάντων αγάπης και αλληλεγγύης. Η κοπή της βασιλόπιτας έγινε την Κυριακή 13/01/2013 σε ταβέρνα του χωριού. Οι κυρίες που συμμετείχαν πολλές, οι οποίες αντιστεκόμενες στην οικονομική κρίση και στην κακή ψυχολογία που αυτή φέρνει, έδειχναν να το διασκεδάζουν πολύ.

Η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βαμβακοφύτου Ελένη Κέππα καλωσόρισε τις παρ'ευρισκόμενες και έδωσε θερμές ευχές για το νέο έτος, ενώ στη συνέχεια κόβοντας τη βασιλόπιτα των γυναικών, ευχήθηκε σε όλες να έχουν Δημιουργική Χρονιά, με Άριστη Συνεργασία. 

Στη βασιλόπιτα που κόπηκε για το καλό του χρόνου, το νόμισμα έπεσε στη Μαρία Δέντσα, η οποία ευχήθηκε σε όλες τις κυρίες, Υγεία & Ευτυχία για το νέο έτος. Το γλέντι και ο χορός κράτησε με αργά το βράδυ, ενώ η βραδιά έκλεισε με τραγούδια παλιά και αγαπημένα, που σιγοτραγουδήθηκαν από όλες τις συμμετέχοντες."



Φωτογραφίες: Δέσποινα Νικολάκη - Δροβατζίκα

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου